Ad #1411
Publish on 10-10-2019
See all ads from PeloponneseHolidays.com

Contact

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 48 ,Τρίπολη
Τηλέφωνο: 2710 226545
website: www.anaktorikon.gr

Description

Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Τρίπολης, ακριβώς απέναντι από το Παλαιό Δημαρχείο, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν αποτελεί αρχιτεκτονικό έμβλημα της Τρίπολης, ένα πραγματικό στολίδι με κομψή, αριστοκρατική πολυτέλεια.Στην πρόσφατη ανακαίνιση ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διατήρηση των νεοκλασικών στοιχείων του ώστε να αναδυθεί όλη η ιστορικότητα και η φινέτσα που το χαρακτηρίζει. Πραγματικά είμαστε υπερήφανοι για αυτό το σπουδαίο κτίριο και με χαρά υποδεχόμαστε σε αυτό τους ταξιδιώτες, ώστε να το απολαύσουν και να το χαρούν.
Διαμονή υψηλού επιπέδου
Το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν λειτουργεί όλο τον χρόνο. Τα ατμοσφαιρικά και άνετα δωμάτια περιμένουν να σας φιλοξενήσουν οποιαδήποτε στιγμή επισκεφθείτε την Τρίπολη. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργικότητα και την πολυτέλεια των δωματίων, ενώ και οι χώροι υποδοχής αποπνέουν την αστική ευγένεια και φιλοξενία που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία μας.
Στο Ξενοδοχείο Ανακτορικόν όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, mini bar, TV, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi- Fi), ευρύχωρο και πολυτελές μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και πλήρες σετ καλλυντικών περιποίησης. Στο άνετο και φιλόξενο καθιστικό, καθώς και στο κομψό καφέ όπου θα απολαύσετε το πρωινό σας, θα νιώσετε πραγματικά την θαλπωρή και την φιλοξενία που αξίζετε.
Φιλοξενία όπως την ονειρεύεστε
Στο Ξενοδοχείο Ανακτορικόν, εκτός από την ομορφιά του ίδιου του κτιρίου και τις άρτιες υποδομές, θα απολαύσετε μια εξαιρετική φιλοξενία. Για εμάς ο ταξιδιώτης είναι πρόσωπο ιερό που θέλουμε να απολαύσει το ταξίδι του και την διαμονή του στο ξενοδοχείο μας σαν μια μοναδική εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε κάνετε μια οικογενειακή εξόρμηση είτε πάλι θέλετε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές της Τρίπολης και της Αρκαδίας, το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν είναι το ιδανικό ορμητήριο και καταφύγιο. Στην καρδιά ακριβώς της Τρίπολης, δίπλα σε όλα τα σπουδαία αξιοθέατα και το εμπορικό κέντρο, σας δίνει άνετη πρόσβαση σε όλους τους επιθυμητούς προορισμούς. Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία απόλυτης φιλοξενίας και άνεσης, με μια αίσθηση ασύγκριτης πολυτέλειας το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν υπόσχεται να σας την προσφέρει!

Information

Παροχές Ξενοδοχείου-Υποδοχή ανοικτή 24 ώρες Υπηρεσία Δωματίων 24 ώρες Υπηρεσία για γρήγορη αναχώρηση (Express check out service) Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών Διάρκεια πρωινού 07.30 – 11.00 Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα δωμάτια Υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast service) Κοινόχρηστος υπολογιστής με δυνατότητα εκτύπωσης, φαξ, φωτοαντιγράφησης και σάρωσης Υπηρεσία παροχής tablet Υπηρεσία στεγνού καθαρίσματος – πλυσίματος – σιδερώματος Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος Δυνατότητα επιλογής μαξιλαριών