Ad #1512
Publish on 03-12-2020
See all ads from PeloponneseHolidays.com

Contact

Διεύθυνση: Παπακωνσταντίνου 81 Β , Νεμέα
Kινητό: 6944338266
Τηλέφωνο: 27460 20000
Τ.Κ: 20500
website: agro-trust.gr

Description

Γραφείο μελετών-Προγράμματα ΕΣΠΑ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000 από τον Δημήτρη ΒασιλόπουλοΓεωπόνο – Γεωργικό Μηχανικό Msc Γ.Π.Α. και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ,αν όχι το πρώτο εξιδεικευμένο γραφείο αμιγώς γεωργικών μελετών στη Χώρα μας.Το αντικείμενό της ήταν η παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους αγρότες φυτικής ή ζωικής κατεύθυνσης , και αφορούσε κυρίως στην σύνταξη καλλιεργητικών σχεδίων για τις ανάγκες των προγραμμάτων της εξισωτικής αποζημίωσης και της Βιολογικής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας , στην σύνταξη φακέλων υποψηφιότητας για την ένταξη των υποψήφιων στα προγράμματα των Νέων Αγροτών και της πρόωρης συνταξιοδότησης αγροτών , στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών για την ένταξη των αγροτών – επενδυτών σε καθεστώτα ενίσχυσης στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και στην εκπόνηση διαχειριστικών σχεδίων για την διαχείριση βοσκοτόπων σε Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια και συγχρόνως με τα παραπάνω αντικείμενα η επιχείρηση αναπτύχθηκε στον τομέα της ένταξης , διαχείρισης και παρακολούθησης αναπτυξιακών προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους . Εντάχθηκαν και υλοποιήθηκαν μεγάλο πλήθος από συγχρηματοδοτούμενα επενδυτικά σχέδια στον κλάδο των τροφίμων , των κατασκευών του τουρισμού του εμπορίου της καινοτομίας κ.α.

Παράλληλα τα στελέχη που εργάστηκαν στην επιχείρηση παρακολούθησαν σεμινάρια κατάρτισης στον τομέα της διασφάλισης της ποιότητας και 3 από αυτά πιστοποιήθηκαν από το έτος 2001 ως εξωτερικοί επιθεωρητές στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9000/2000 σύστημα με το οποίο η επιχείρηση πιστοποιήθηκε για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας. Η επιχείρηση υποστήριξε μεγάλο αριθμό εταιρειών κυρίως στον τομέα των τροφίμων προκειμένου να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.

Σήμερα η επιχείρηση παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία διερύνοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων της παρέχοντας υπηρεσίες ποιότητας στον τομέα της εξατομικευμένης πληροφόρησης των πελατών της μέσα από ένα συνδρομητικό club εξειδικευμένης ενημέρωσης , στον τομέα της οργάνωσης και διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων - ομάδων παραγωγών και στον τομέα της πιστοποίησης ποιότητας των διαδικασιών παραγωγής.

Information

Cannot determine address at this location.