ADSMANAGER_AD #1380
ADSMANAGER_PUBLISH_ON_DATE
Показать все объявления из PeloponneseHolidays.com

Контакт

Kινητό: 6947 802517
Τηλέφωνο: 27960 22133
website: www.arhontiko-athinas.gr

Описание

Σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία της Βυτίνας, σε ένα πολύ γραφικό δρομάκι, η παραδοσιακή ταβέρνα ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, σας υποδέχεται σε ένα χώρο γνήσια παραδοσιακό, με την πέτρα & το ξύλο να κυριαρχούν και με αντικείμενα και φωτογραφίες που ξυπνούν έντονες μνήμες από την παράδοση και την ιστορία της Βυτίνας. Εξωτερικά ή πολύ γραφική αυλή με τις γλάστρες και τα παρτέρια θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές την άνοιξη & το καλοκαίρι μέ φόντο την γεμάτη ζωή πλατεία της Βυτίνας. Στο εσωτερικό ή άνετη αίθουσα και η ατμόσφαιρα παραδοσιακής φιλοξενίας που επικρατεί θα σας ανταμείψουν για την σωστή σας επιλογή.
Με θέα τα μικρά σοκάκια της Βυτίνας ή δίπλα σε ένα απο τα δύο μεγάλα τζάκια, θα ξεκινήσετε ιδανικά το γευστικό σας ταξίδι μέσα σε μια πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ο πολύ προσεγμένος κατάλογος φαγητών θα σας προετοιμάσει και θα σημάνει την έναρξη της γαστρονομικής πανδαισίας που θα ακολουθήσει.

Информация

Τα φαγητά μας Για να ανοίξει η όρεξη ….. παραδοσιακή χορτόπιτα με μυρόνια, φέτα ψητή της Αθηνάς, τυροπιτάρι, κρασάτο χοιρινό με δενδρολίβανο. Συνταγές απ’ το χθές ….. αρνάκι λαδορίγανη γάστρας, γουρούνι στο σακί, πανσέτα χοιρινή γεμιστή. Πιάτα διαλεχτά με τέχνη ….. μοσχαράκι με ντομάτα, αρνάκι καπαμά, ελάφι με δαμάσκηνα, μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας. Ο ψήστης στα φόρτε του …… παϊδάκια από αρνάκι, μπιφτέκι γεμιστό, ψαρονέφρι χοιρινό. Για γλυκατζίδες αποκλειστικά ….. φρουτοσαλάτα με κανέλα & ελατήσιο μέλι, χαλβάς σιμιγδαλένιος.